kornyezetbarat_kozlekedes

Szolgáltatások

A Budapest Riksa nem csak környezetbarát közlekedési forma, hanem egy nagyon hatékony mobil reklámozási lehetőség a fővároban. A pedálhintókon elhelyezett hirdetések céltudatosan a belvárosban sétáló turisták érdeklődését keltik fel.  A Budapest Riksa reklámfelületeit főleg a belvárosközeli szórakozóhelyek, éttermek, vendéglátó egységek reklámozására ajánljuk, de kimagaslóan jó eredménnyel lehet eseményeket vagy termékeket is népszerűsíteni rajtuk.    

Szervezett riksatúráinkkal kényelmes tempójú utazást ajánlunk a Budapestre látogató turisták számára, valamint sofőrjeink tolmácsolásával egy igen naprakész információs lehetőséget is biztosítunk vendégeinknek. (Sofőrjeink többsége társalgási szinten beszéli az angol és német nyelvet, valamint igen jól ismerik a belváros legszebb és legjobb helyeit.)

Rendezvények, vállalati bulik, legény- és leánybúcsúk alkalmával igazi kuriózum lehet riksával utazni. Egyedivé, változatossá varázsoljuk az Önök számára is fontos eseményeket.

A Budapest Riksa szolgáltatásai éjjel-nappal, az év minden napján elérhetők. Kérem, keressenek elérhetőségeinken, vagy Budapest utcáin.